Contact

Ik_chaos@Hotmail.Com

dinsdag 12 oktober 2010

De Tuinkast

Wat is een tuinkast. Nou dit is dus onze tuinkast. Gemaakt door manlief. Ik had eens gezegd zou daar, (waar de kast nu staat) wel een tuinkast of zo neer willen zetten, zonder nog maar enig idee hoe dat, dat er uit zou zien. Hij aan de slag zonder dat ik het wist en hij had zelf een tuinkast ontworpen. Het is in principe een kast met een legplank en er in staat een tuinwerktafel in.

Op het ogenblik staan er veel lege bloempotten op en in. Ook de binnnenpotten en andere tuinmaterialen worden er in bewaard (soms te veel). In het bovenste gedeelte had ik dus van allerlei Halloween voorwerpen gezet. Veel met lichtjes er in hartstikke leuk hoor als het zo donker is. Ook dit jaar is het weer de bedoeling om er een Halloween kast van te maken. Met kerst is het ook leuk om er van alles in zetten. Zo krijgen je overtollige kerstspullen ook weer een plaatsje.

3 opmerkingen:

 1. Leuke kast hoor, heeft Willem weer mooi gemaakt, en Coopertje staat er ook nog op :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een leuke kast!
  Ik kan me er wel wat bij voorstellen hoe dat eruit ziet als het versiert is met Halloween spulletjes of rond de kerst.....gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow ziet er blits uit hoor ! Een leuke kast om al je spulletjes in op te bergen en het geeft van binnenuit ook nog een leuke aanblik ! Die Wim is maar een handige he !

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek en wat leuk dat je een reactie wilt achterlaten. DANK JE WEL!